torsdag 12 april 2012

Glass & blandat


Host host....
Är väl typ det enda ljud som kommer ur mig just nu.
Fast ska väl inte klaga för just febrig o hostig är jag väldigt sällan.

Ska i alla fall ta mig till min nya arbetsplats o leverera lite fönsterluckor till
en kollega som tåligt fått vänta lite för länge på sin fönsterdekoration.
Hoppas jag är ursäktad.


Har idag fått besked från specialistmottagningen att de nu fått min remiss
från den andra specialisten... (alltså samma Landsting)
Att jag skall få komma inom 90 dagar!!! Detta med vårdgaranti o tillgänglighet har ju varit mina skötebarn inom landstinget Västmanland.
Klev ju av detta 2007 och har det blivit bättre???
Ärligt talat tror jag inte det.!!

Om man nu i sina brev från landstinget ger info att jag skall få komma inom 90 dagar så visst då har de ju uppfyllt kravet på vårdgarantin på papperet, men kontaktar de mig som kund om de inte kallar mig inom 90 dgr?? Vet du ..jag tror inte det och tror ni de finns tele nr eller annan info dit jag kan vända mig om jag skulle vilja. NÄÄ.

Varför fortsätter landstingen hålla inne med våra rättigheter? Pengar? javisst för det kostar för landstingen att behöva skicka kunderna till andra vårdgivare. Fast då kanske man kan skapa bättre tillgänglighet på hemmaplan för att de egna kunderna skall få vård i tid.
Tror man fortf att alla kunder (gissa om jag blev kritiserad för att jag titulerade patienterna för kunder, men smaka på orden,, i vilken benämning ligger det respekt)
Det finns en nationell websida där landstingen skall rapportera in sina väntetider, inte alla gör det.
Tror landstingen fortf att kunden väljer att stanna på hemmaplan?? så de behöver inte göra några förbättringar? Jag tror våra kunder i dagens samhälle inte vill vänta utan har jag problem nu vill jag ha vård nu.
Alltså lämnar jag in min bil på verkstad, inte vill jag då vänta i 90 dagar på att de lagar den!!!

Ja om detta kan jag skriva hur mkt som helst. Men jag har lämnat detta och tänker inte slösa mer energi på denna stela statliga apparat som kallas landsting men hade det varit ett företag så hade de gått i konkurs för läängesen.


Något som gör en lite gladare är glass..
Det enda som lindrar min onda hals just nu.

Ser ni prisena!!

Gulligull
fr
Krusidull

1 kommentar:

  1. Landstinget är stundom ett skämt..har varit i deras klor i 2 år nu och jag funderar verkligen hur en organisation kan vara så seg=(...tur att jag inte är sjuk iallafall..krya på dig
    Kram Gabriella

    SvaraRadera