söndag 4 mars 2012

Vara sjuk i närmiljö


Att ha utmattade binjurar är en sjukdom som inte syns alla gånger och vissa dagar eller perioder är bättre än andra. Trötta binjurar gör att även andra hormon producerande organ också tar stryk och då oftast sköldskörteln.
Jag är nu inne i en period då kroppen verkligen känner av detta och de som kan hjälpa mig är kortison, vilket jag inte fått ännu då doktorn inte bestämt sig för om jag har dessa fel ännu.
Har precis fått reda på att de synactentest jag tog inte kan visa om man har uttröttade binjurar
och undrar ju varför i herrans namn då ta detta test? de ska visst tas ett salivtest istället.
Man måste vara frisk för att orka vara sjuk.... tyvärr en sanning idag.
Så de som hjälper dessa trötta binjurar förutom kortison då... är vila och faktiskt spikmattan.
Så den har jag bott på i dagarna tre....


Vovven lär ju ut trots att min kropp inte vill röra sig
så det blir bara små turer i min närmiljö,
vilket inte är en fy skam närmiljö...


Detta hus är fattigstugan....Fotade genom fönstret och titta bordet är dukat för lite kaffeTänk så mycket dessa rum och väggar har sett.
och så lite dessa människor säkert var nöjda med...

Tror inte de hade sönder stressade binjurar även om de hade det tufft i livet...

I morgon är en ny dag... då ska jag vara sjukfrisk nog för att tjata på sjukvården.

Nattikram
Krusidullan

3 kommentarer:

 1. Hoppas du kryar på dig och har kraft nog att inte ge dig mot sjukvården! Vet hur övergiven man kan känna sig efter ett besök på sjukhuset, när dom inte lyssnar på vad man säger sen när man får en diagnos så säger man till sig själv vad va det jag sa...men vad hjälper det! Ha en härlig och solig dag!

  Tänk på att draken lyfter i motvid.....
  kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Lider med dig och hoppas att du snart mår bra igen. Jag var faktiskt förbi hemma hos dig igår. Kikade förbi Broarna en snabbis, men det var bara dåliga saker så på hemvägen sa jag åt killen att nu ska vi hälsa på Monica! Det tog en liten stund innan vi hittade rätt, och när vi kom fram var det stängt. Det såg så mysigt ut, men jag får komma förbi en dag när du är pigg och mår bra igen. Stor krya på dig kram!!

  SvaraRadera
 3. Du har ändå en fantastisk miljö att vara sjuk i! Det är inte fy skam! Krya på dej, och det är mycket sant : Man måste vara frisk för att orka vara sjuk!

  SvaraRadera