söndag 13 april 2008

Omvårdnads projekt


Det är inte lätt att blogga med två tonåringar i huset som bor vid datorn och sällan släpper fram morsan, man får passa på när de sover, eller skylla på att det är en jätteviktig räkning som måste betalas nuuu.
Hoppas ingen myntat ngt begrepp att det är lätt att va tonårs morsa för de är det inte..hm var man likadan själv måntro??? stackars mina föräldrar i så fall ,de som också var till åren när jag kom till världen. På fotot syns syns jag i mitten, med en frisyr som "Mats i himla spelet" och ilsken som ett bi för att syrran fick en rosa klänning och jag en !!! ljusblå!!!!

Har aldrig varit bra på växter, kan nog bero på att jag heller aldrig varit intresserad, förrän nu.
Köpte två myrten för ett par månader sen, och de växer så de knakar, har tom fått formklippa dem en gång redan. Kul och inspirerande (stavas det så?) till att jag även börjat odla frön.
Månvindan klättrar redan på pinnar. Prins Gustavs öga och vit luktärt är på gång.
Så kul det ska bli att pyssla om egen odlade alster på verandan i sommar.

2 kommentarer:

 1. Hej hej! TAck för besöket i min blogg! Om du menar var jag köpt plåtlamporna i köksfönstren, så är det på en loppis. Har tyvärr aldrig sett några liknande i någon affär. Men det kanske finns ändå. :)
  Den långa mattan i köket är från Pappelina (pappelina.se, designonline.se). Den lite mindre som jag har i datarummet är från Rusta, men är köpt för nåstan 2 år sedan, så jag tror inte att den finns kvar. Om det är den du menar, kan du ju ringa till Rusta och fråga om den finns kvar någonstans på något lager. Hoppas du har fått svar på dina frågor. Nu ska jag kika runt på din fina blogg. Kram// Linnéa- White Navy Things

  SvaraRadera
 2. Mina myrten växer också just nu!! Dina ser välmående ut och lampan är såå fin!

  Här trängs massor av olika sorters bokstäver och ett väggord än så länge...fler kommer....

  Ha en skön kväll, kram!

  SvaraRadera